Patiotuin in 3 delen Veenendaal

Met opvallende elementen, zoals een tuinspiegel en stalen deur.

3 tuinkamers tuinontwerp

Een bijzondere patiotuin in Veenendaal. Deze tuin is opgedeeld in 3 verschillende tuinkamers . Op het Pinterestbord zie je sfeerimpressies hoe dit er ongeveer uit komt te zien. Deze mensen hebben jonge kinderen en willen graag een mooie tuin met fijne, groene sfeer.

Tuinkamer

Je loopt en kijkt vanuit de keuken op een kleine patio, de 1e tuinkamer. Deze wordt in VT wonen style ingericht. Zie afbeelding. Dit is met name in de ochtend voor een bakje koffie en krantje en in de middag met een glaasje thee een idyllisch plekje om te vertoeven. Lekker hoog rechtopgaand groen. Prachtige tuintegels en een op kleur gebracht verhoogde zeepgroene borderbak.

Stalen deur

De 2e tuinkamer ga je in,  door een look a like zwart stalen deur. (is een hardhouten zwart frame in RAL 9005 ) zie afbeelding, zonder glas

Deze  2e tuinkamer is sfeervol, maar ook heel praktisch ingericht. Dit is de doorloop naar de schuur en tevens de plek voor de kids om lekker te spelen. Een gezellig en eigentijds houten klepbank voor de tuinkussens is de plek om gezellig van het kroost te geniet. Het doet wat mediterraans aan. We hebben hier rekening gehouden met dakplatanen die op een hoogte van 2.40 geënt zijn, zodat je er fatsoenlijk zonder te bukken onder door kunt lopen.

Verdiepte zitkuil

De 3e tuinkamer is een verdiepte zitkuil. Door middel van 2 brede treden kom je in het loungegedeelte van de tuin. Rustige kermasche terrastegels, gecombineerd met mooie verhoogde houten borderbakken geven een geborgen, warm sfeergevoel. Heerlijk omgeven door groen, rustiek en mooi uitkijkend op de gehele tuin en op de karakteristieke woning, kun je hier in de avonden gezellig borrelen met vrienden, de barbecue aansteken en lekker van het buitenleven genieten.

En wat te denken van een nostalgische, grote buitenspiegel?

 

Persoonlijk advies

Neem contact op met Jolanda voor een goed tuinadvies en tuinontwerp.

0318 - 724 777 • info@bestgardens.nl 

BestGardens Bedrijfsvideo

Pin It on Pinterest