Tuingeluk

Wat is voor jou het belangrijkste in de tuin? Ontwerp, groen, tegels, houtwerk? Daarvoor gaan we even een stapje terug. Wat geeft jou het meeste geluk in de tuin? Als tuinontwerper bemerk ik dat veel van jullie als eerste nadenken.. welke terrastegel wil ik direct achter het huis? Om daar een zitje te creëren. Kort zicht. De tuin is bij velen van ons dieper, breder, hoger… Ooit wel eens nagedacht om juist het groen dichter bij huis te halen?

Het terras juist in de tuin te realiseren? Met lekker groen en geurig bloeiende planten om je heen? Jij lekker op je stoel genietend van jouw tuin? Als je je arm uitstrekt, voel je de blaadjes, het groen. Wordt jij daar niet blij van?

Of zit jij liever op het terras tegen een stenen muur of glas aan te kijken?

Om daar beter inzicht in te verkrijgen, waar jij ‘echt blij van wordt’ en je ‘gewoon geniet van je tuin’ kun je ondervinden door onderstaand artikel eens aandachtig door te lezen?

https://appeltern.nl/nl/tuinadvies/ontwerp_inrichting/tuingeluk/

Wil je meer weten? Begint het bij jou ook te kriebelen? Kun je wel wat advies hierin gebruiken? Stuur dan een mail naar: info@bestgardens.nl of bel naar 0318 – 724 777. Groetjes, Jolanda van Harn Advies & Ontwerp Best Gardens Tuinen

Persoonlijk advies

Neem contact op met Jolanda voor een goed tuinadvies en tuinontwerp.

0318 - 724 777 • info@bestgardens.nl 

BestGardens Bedrijfsvideo

Pin It on Pinterest