Appeltern TUINEXPERT 

Expert van De Tuinen van Appeltern

BestGardens: Appeltern Tuinexpert

Yes! Wij zijn Appeltern Tuinexpert!

Sinds juli 2020 mogen wij ons Appeltern Tuinexpert noemen. Als Appeltern Tuinexpert ben je eigentijds, vakbekwaam, leergierig, oprecht en gepassioneerd met je vak bezig. Wij mogen ons dan ook een gewaardeerd en betrouwbaar partner voor opdrachtgevers, collegabedrijven en voor De Tuinen van Appeltern noemen! Daar zijn wij trots op. 

Waarom kiezen voor een Appeltern Tuinexpert?

Veel starters en doorgewinterde tuiniers bezoeken De Tuinen van Appeltern. Het doel is nieuwe ideeën en manieren te zien om de eigen tuin vorm te gaan geven en in te gaan richten. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 mensen het park in Appeltern. Ruim twee miljoen mensen zoeken naar informatie op de website. Omdat velen daarbij ook op zoek zijn naar deskundige hulp heeft de Tuinen van Appeltern hoveniers en ontwerpers geselecteerd die zij met een gerust hart bij de bezoekers aan kunnen bevelen. Als Appeltern Tuinexpert kunnen wij er voor zorgen dat al jouw wensen en ideeën in de praktijk worden gebracht.

Een Appeltern Tuinexpert heeft overal verstand van !

Als Appeltern Tuinexpert kunnen wij worden betrokken bij het hele proces. Van ontwerp tot en met aanleg en het onderhoudsplan.

Echter kan de Tuinexpert ook in worden geschakeld voor alleen een snoeiklusje of de renovatie van je terras. Wij kunnen bestraten, timmeren, metselen, snoeien, grasloden leggen, zaaien en inplanten. Wij hebben kennis over grondbewerking, bemesting,  beregening, waterberging, verlichting, beveiliging.

Wij zijn op de hoogte van de laatste duurzaamheidsontwikkelingen. Hebben respect voor de natuur en oog voor specifieke wensen t.a.v. kwaliteit, comfort en gemak.

Samen met De Tuinen van Appeltern geven wij als Tuinexperts invulling aan de concepten TUINGELUK en TUINGEMAK.

Een topproduct vanuit de eigen identiteit

De Appeltern Tuinexpert wordt door De Tuinen van Appeltern aanbevolen op basis van kwaliteit. De vakbekwaamheid staat garant voor een hoogwaardig eindproduct! Maar daarmee zijn onze tuinen en klussen beslist niet standaard. Elke Appeltern Tuinexpert heeft een eigen identiteit die De Tuinen van Appeltern ook graag stimuleert. Daarbij is innovatief en buiten gebaande paden durven treden een belangrijk kenmerk. Daar wordt onze tuincultuur alleen maar mooier van!

Het leuke is ook dat wij als Tuinexpert elkaar beïnvloeden, zodat nieuwe vondsten en methodieken snel aan elkaar worden doorgegeven.

Wij kunnen alles maken wat je ziet en wat nog niet bestaat

Voor ons als Tuinexpert is niets te gek. Tegenwoordig zoeken we veel op de digitale wereld, zoals op Pinterest. Wij zijn altijd in staat om jouw wens pasklaar te maken voor jouw situatie en omgeving.  Jouw toekomstige Tuingeluk staat hierbij wel voorop. Wij bespreken de voor- en nadelen van al je wensen en ideeën. Als het nodig is komen wij met een alternatief dat beter past bij jouw woonomgeving of leefstijl. Het mooiste zijn de creaties die nog nergens te zien zijn. Ook voor dergelijke kunstwerkjes kunnen wij worden ingeschakeld. Dat maakt onze tuinen eigentijds, doordacht en exclusief.

Een overzichtelijke aanpak

Wij zijn met elke tuin of tuinklus begaan. Een mooi product of eindplaatje waarvan jij gelukkig wordt is altijd ons uitgangspunt. Als er een klik is met ons volgt een logische procesgang. Er wordt altijd gewerkt vanuit een goedgekeurd ontwerp en een duidelijk omschreven offerte. Er wordt steeds duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden en eventuele tussentijds door jouw ingebrachte extra wensen of veranderingen. Door gewoon te doen wat beloofd is wordt geen onnodige tijd verloren en is de oplevering een feest voor iedereen!

Artikel Best Gardens door:

Jolanda van Harn
Ontwerp & Tuinadvies

Persoonlijk advies

Neem contact op met Jolanda voor een goed tuinadvies en tuinontwerp.

0318 - 724 777 • info@bestgardens.nl 

BestGardens Bedrijfsvideo

Pin It on Pinterest